Menu

Gör något kreativt med dina bilder

Dagens digitala fotografering gör det möjligt att ta tusentals bilder med ett enda litet minneskort. Detta har medfört både fördelar och nackdelar – fördelar genom att man inte längre behöver vara rädd för att filmen tar slut på semestern, nackdelar i form av att de flesta aldrig har tid att titta igenom alla bilder de tagit.photo-256889_960_720

För att undvika det sistnämnda kan man se till att göra något kreativt med sina bilder, istället för att bara låta dem ligga i en mapp på datorn. Foton har till exempel alltid varit en uppskattad present, och det är idag enkelt att skapa personliga och roliga presenter med hjälp av sina egna bilder på exempelvis Önskefoto. Där kan man skapa allt från kalendrar och fotoböcker till mobilskal och canvastavlor – uppskattade julklappar åt alla i hela släkten, med andra ord, från morföräldrar och farföräldrar till tonårskusinen. På Kampanjjakten.se hittar du dessutom en Önskefoto-rabattkod, vilket gör att du får ännu mer för pengarna.

Där finns också Inkclub-rabattkoder, vilket är perfekt för dig som inte vill köpa färdiga fotoprodukter, utan istället skriva ut dina bilder på fotopapper och själv sätta ihop ett album eller rama in dina bilder. Om du känner dig riktigt kreativ kan du också skapa ett collage med bilderna, genom att klippa ut de olika motiven du vill använda. Fördelen med digitala foton är att du inte behöver förstöra originalet vid ett sådant projekt – du kan helt enkelt skriva ut en ny bild om du ångrar dig och hellre vill ge den inramade bilden som gåva.