Menu

Det perfekta fotot för Instagram

 

Vill du synas mer eller helt enkelt bara skapa ett så bra foto som möjligt till mobilapplikationen Instagram? Sociala medier är oerhört populära idag och för att öka spridningen av en bild på en populär plattform som Instagram kan hjälpa dig framåt i din fotografkarriär.

Är du en duktig fotograf eller i början av din karriär så kan du med hjälp av sociala medier utöka din följarskara med professionella bilder genom att locka följare. Du kInstagramommer att kunna visa upp dina personliga verk genom en plattform som miljontals människor använder dagligen, och det är en enorm fördel särskilt om du väljer att ha ditt konto offentligt.

Har du ambitioner att utöka din verksamhet och gå vidare i yrkeslivet så kan exempelvis ett produktionsbolag hjälpa dig att ta steget. De kommer att ta din karriär till nästa nivå genom att få dina kunder att möta dig genom reklamfilmer eller genom andra innovativa och smarta lösningar.

Att skapa ett perfekt foto för Instagram kräver först och främst att bilden du tagit är av hög kvalitet och hög upplösning. Instagram kommer redan med en hel del filter för att förbättra bilden ytterligare – men har du en färdig bild som redan är av väldigt hög kvalitet så behövs inte dessa funktioner och de kan i värsta fall få bilden att tappa dess egenskaper.

När det gäller marknadsföring så är sociala medier en plattform som kan lyfta en helt okänd person upp i rampljuset, och det är det som är så intressant med internet idag – att man inte längre behöver vara en skådespelare eller artist för att bli känd eller få spridning. Det räcker att tillräckligt många människor ser, gillar och delar dina bilder för att du får uppmärksamhet, och då räcker det med en riktigt bra bild för att uppnå det målet.

Ta steget redan idag och börja med marknadsföringen genom Instagram. Det nya sättet att kommunicera och sprida sina idéer sker i huvudsak på nätet, och genom att ta unika och vackra bilder kan man komma framåt i karriären genom att bli upptäckt av ett företag eller privatperson med kontakter inom branschen.